Näin korostat vyötäröäsi

posted in: Asusteet, Pukeutuminen, tyyli | 0

Ei mulla oo vyötäröä! Kuulen usein huudaksia naisten suusta. Kyllä sinulla on vyötärö, usko pois. Vyötärö on ihmisillä erikohdissa. Vartalotyyppi vaikuttaa siihen onko vyötärö suora vai kurvikas. X ja A vartaloilla vyötärö erottuu selkeästi kaarevan kurvikkaana, mutta H, Y ja O-vartaloilla vyötärö on suora, lähes samaa linjaa lantion kanssa. Nämä viimeksi mainitut vartalotyypit kokevat usein, ettei heillä ole vyötäröä lainkaan. Laita kädet vyötärölle ja etsi se!

Paras tapa korostaa vyötäröä on pukeutua kietaisutyyliseen mekkoon, jos aiemmin kirjoitin, Toinen hyvä tapa on pukeutua perusmekkoon ja pukea leveä asustavyö vyötärölle. Jos olet hyvin voimas O-vartalo suosittelen unohtamaan vyön ja suosimaan kietaisutyylisiä mekkoja.

Jos mekon kaava on suora ja siinä ei ole vyötä olenkaan vyötärö ei erotu selkeästi, vaan lopputulos näyttää tasapaksulta.

Blogiin roosa ei vyötä

Mekoissa on usein valmiina kapea vyö. Se ei sovi kenellekään, joten heitä se pois. Mitä kurvikkaampi henkilö sitä suuremmalta kapea vyö saa vartalon näyttämään. Alla olevassa kuvassa oleva ohut naru, joka oli mekossa valmiina saa vatsan näyttämään suhteettoman suurelta.

Blogiin roosa kapea vyö

Leveä asustevyö on paras valinta.

Blogiin roosa leveä vyö

Kun puet leveän asustevyön vyötärön kapeimpaan kohtaan se korostaa vyötäröä. Jos vyötärösi on suora pue vyö alimpien kylkiluiden kohdalle. Parhaat asustevyöt ovat kietaisuvöitä tai kuminauhavöitä. Kuminauha vyö on miellyttävä päällä, eikä ala puristamaan päivän aikana. Vyön ei tarvitse olla saman värinen mekon kanssa. Valitse rohkeasti värikäs vyö.

Alla olevassa kuvassa kokonaisuus näyttää helposti tasapaksulta ilman vyötä.

Anne ilman vyötä

Ohut vyö, joka on samaa värinen mekon kanssa ei korosta vyötäröä mitenkään ja mekko pussittaa.

Anne ohut vyö

Vyö voi olla erivärinen kuin mekkoa. Näin saat asusta persoonallisemman ja tyyllikkään. Vyö on asuste. Sen voi soinnuttaa samaan sävyyn kenkien kanssa, mutta se ei ole mitenkään pakollista.

Anne vyöllä

Hanki kaappiisii muutama leveä erivärinen asustevyö, joita voit käyttää mekkojen kanssa. Ajatus vyöstä vyötäröllä saattaa ahdistaa, koska yleinen harhaluulo, on että vyö kiristää. Vyöllä ei tarvitse hirttää itseään, vaan  pukea se löysästi vyötärölle, niin että se pysyy siinä paikoillaan. Silloin vyö ei purista tai ahdista. Jos kaapistasi löytyy ohuita vöitä heitä ne kaikki pois. Nämä leveät asustevyöt toimivat myös väljien puseroiden kanssa.