Näin valitset oikean jakun mekon kanssa

posted in: Pukeutuminen, tyyli | 0

pauliina punainen jakku2

Mekko on paras vaate kiireisiin aamuihin, koska siinä on yläosa ja alaosa valmiina. Syksyn tullen, kun sää viilentyy tekee mieli laittaa mekon päälle jakku. Mutta millainen jakku sopii mekon kanssa? Vartalotyyppi tietysti vaikuttaa valintaa, mutta yleisesti hyvä sääntö on, että lyhyt jakku toimii aina mekon kanssa.

Jos valitset mekon kanssa suuren väljän jakun, kuten alla olevassa kuvassa näyttää kokonaisuus raskaalta ja ryhdittömältä. Vyötörä häviää ja vartalon mittasuhteet vääristyvät. Näytät siltä, että yrität peitellä itseäsi. Tälläiset piilotteluvaatteet ovat äärimmäisen vaarallisia: ne lihottavat ja näyttävät lainavaatteilta.

pauliina musta jakku

Kun valitset jakun, jonka helma päättyy ylälantiolle näyttää kokonaisuus hyvältä. Vartalon mittasuhteet ovat tasapainossa, kuten alla olevassa kuvassa . On tärkeää, että jakku on vartalonmyötäinen. (Vartalonmyötäinen on eriasia kuin makkarankuori.) Joustava materiaali jakussa  tuo käyttömukavuutta. Jos tuntuu, että et ole yhtään jakkuihminen, on jakuista olemassa lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Jos haluat korostaa vyötäröä vielä lisää valitse vyötärömittainen jakku eli jakun helma päättyy vyötärön kapeimpaan kohtaan.

Pauliina punainen jakku

Toimiva vaatekaappi syntyy siitä, että yhden vaatteen ympärille voi luoda useita asukokonaisuuksia. Samaa vaatekappaletta voi käyttää useiden eriasujen kanssa. Kun hankit vaatekaappiisi lyhyitä jakkuja, joiden helma päättyy ylälantiolle voit käyttää samaa jakkua housujen sekä mekkojen kanssa. Mekot ja jakut ovat toimivan vaatekaapin kulmakiviä. Näitä vaatteita voi käyttää lähes ympäri vuoden. Jo pelkästään tieto siitä tuo helpotusta ja rentoutta arkeen. Valitse materiaaleiksi joustavia materiaaleja, ne tuovat käyttömukavuutta ja istuvat täydellisesti.

Jos haluat käyttää jakkua sekä sisä että ulkovaatteena valitse jakku, joka on ohutta materiaalia. Paras jakku on silloin vuoriton jakku.

Mekko ja punainen jakku Boutique Dianera Fredrikinkatu 36, 00100 Hki

Kengät Red Shoe Fredrikinkatu 39, 00100 Hki