oletihanakansikuva
Olet Ihana! -kirja on julkaistiin marraskuussa 2016. Kirja on myynnissä valtakunnallisesti kirjakaupoissa sekä verkkokaupassa ja sitä voi lainata kirjastoista. Kirjan kustaja on Readme.fi.

Olet Ihana! tyylikirja on tarkoitettu kaikille ihanille naisille. Tyylikäs pukeutuminen ei ikää tai kokoa katso. Jokaisella on oikeus upeaan ulkonäköön. Vaikka hyväolo tulee sisältäpäin olemme sitä mieltä, että se tulee myös ulkoa sisällepäin oikeanlaisista vaatteista ja väreistä. Korostamalla kurvejasi tuot esille parhaat puolesi ja opit nauttimaan vartalostasi itsevarmana säteillen. Voit käyttää loppuelämäsi vatsamakkaroiden murehtimiseen ja sitku ja mutku elämään. Elämä on tässä ja nyt, joten lopeta se murehtiminen ja ala pukeutumaan niin kuin olet haaveillut ja nauttimaan elämästä! Kirjalla haluamme pukeutumisvinkkien lisäksi kohottaa naisten itsetuntoa ja opettaa naisia nauttimaan kurveistaan ja unohtamaan iänikuiset laihdutuskuurit ja vatsamakkaroiden murehtimiset. Onko onnellisuus todella kiinni vaa’an lukemasta tai tietystä vaatekoosta? Mielestämme ei ole. Elämässä on paljon muutakin mukavampaa kuin vaa’an tuijottaminen ja ainaisella dieetillä kituuttaminen.

Kirja sai alkunsa kahden tyyli-intoilijan yhteistyöstä. Kirjoitimme kirjan yhdessä Roosa Blom kanssa. Roosa on kierrätysmuodin ammattilainen. Hänen yrityksensä Roosa B valmistaa laukkuja ja kukkaroita turvavöistä. Tutustu Roosan sivuihin tästä.

Osta oma kirjasi tästä.

Lue blogista kirjan kuvauksista tästä. Tykkää Olet Ihana! -kirjasta tästä.

Haluatko Olet ihana! tyylikirja esittelyn ja luennon yritykseesi? Laita sähköpostia posti@sohvinyman.fi tai soita 0449720711, niin jutellaan lisää. Haluatko jälleenmyyntiin kirjaamme? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

 

PS. Olet Ihana!

0167