Stailaus

Henkilökohtainen stailaus naisille ja miehille

sisältää pukeutusmisohjeet omalle vartalotyypille arkeen ja juhlaan, omat värit, toimivan vaatekaapin suunnittelun, tyyliopastuksen sekä osto-ohjeet.

juhla_iterttu08

Lue lisää palvelusta tästä. 

Personalshopper palvelu

Stylisti lähtee kanssasi vaateostoksille ja auttaa sinua löytämään oikeanlaiset vaatteet ja asusteet. Ennen shoppailua stylisti valitsee etukäteen liikkeet ja varaa vaatteet toiveitasi kuunnellen. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle, sovittaa vaatteet ja tehdä ostopäätös. Lue lisää palvelusta tästä.

Vaatekaapin tyylisiivous

Stylisti käy kanssasi läpi vaatekaappisi sisällön, poimii sieltä helmet ja laittaa parhaat päivänsä nähneet vaatteet kierrätyksen. Stylisti neuvoo miten saat toimivan vaatekaapin ja yhdistelet vaatteitasi. Lue lisää palvelusta tästä.

 

Täydellinen muodonmuutos

Haluatko täydellisen muodon muutoksen päästä varpaisiin? Se onnistuu! Yhteistyökumppanieni kanssa teemme sinulle uuden hiustyylin, meikkiopastuksen, stailauksen ja vaatekaapin päivityksen. Tuomme parhaat puolesi esille ja samalla opit toimivan tyylin salat sekä saat parhaat meikki -ja hiustenlaittovinkit.

 

Korkokenkäkoulu

Oletko aina halunnut kävellä ihanilla korkokengillä, mutta se tuntuu haasteelliselta?

Korkokenkäkoulussa opetellaan korkokenkäkävelyn salat. Myös ryhmille! Tutustu palveluun tästä.

 

Meikkaus- ja kampauspalvelut

– Häät ja juhlat

– Kuvaukset ja esiintymiset

– Teemat ja vuosikymmenet

– Drag Queen

– Henkilökohtainen meikkiopastus 100€, TV-ladyt 150€

Polttarit, pikkujoulut, naistenillat, teemabileet..

Järjestämme yhteistyökumppanieni kanssa, erilaisille ryhmille tyyli -ja kauneushetken muutamaksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi.

Ota yhteyttä posti@sohvinyman.fi tai soita minulle 0449720711