personal shopper

Tuottaako vaateostoksilla käyminen tuskaa? Sopivia vaatteita on vaikea löytää ja mukaan tarttuu heräteostoksia, jotka eivät kotona näytäkään samalta kuin kaupassa. Käytkö aina samoissa ketjuliikkeissä? Haluatko löytää tyylikkäitä vaatteita, jollaisia ei ole jokaisella vastaantulijalla? Haaveiletko täydellisestä tyylistä? Mitä vaatteista kannattaa maksaa? Miten tunnistaa laadukkaan vaatteen? Etsitkö asua johonkin tiettyyn tilaisuuteen?

Haluatko menettää vielä satoja euroja hutiostoksiin? Mikäli vastasit kieltävästi on aika palkata stylisti avuksi ostoksille!

Stylistin kanssa shoppailu on helppoa ja kustannustehokasta. Stylisti valitsee toiveitasi kuunnella etukäteen oikeat vaatteet ja asusteet. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle sovittamaan. Toimivan vaatekaapin perusta on se, että yhden vaatteen ympärille voi luoda monta erilaista asukokonaisuutta. Yhdisteltävyys ja laatu ovat avainasioita täydellisessä tyylissä. Tässä palvelussa opit korostamaan parhaita puoliasi, eikä sinulla enää ole huonoja vaatepäiviä. Pääset tutustumaan ihaniin liikkeisiin, joiden olemassa olosta et tiennyt. Ei enää sovituskoppeihin jonottamista. Eikä tuskaisen turhaa tuntikausia kestävää juoksemista kaupungilla liikkeestä toiseen. Ei enää hutiostoksia.

Personal shopper palvelussa säästät aikaa, vaivaa ja rahaa

Tässä pavelussa käymme useammassa liikkeessä. Pyrin valitsemaan yhdestä liikkeestä mahdollisimman monta asua, jotta turhaa kaupungilla juoksemista ei tule. Palvelu ei keskity vain vaateliikkeisiin, vaan myös alusvaate,- kenkä,- koru -ja optikkoliikkeisiin. Ostopäätöksen tekee aina asiakas.

Shoppailun jälkeen saat itsellesi pukeutumisohjeet sekä värikartan kirjallisena sähköisessä muodossa.

Yhteistyöliikkeeni ovat huolella valittuja, pääsääntöisesti kivijalkaliikkeitä. Liikkeistä löytyy moneen makuun ja jokaiselle vartalolle täydellisesti istuvat vaatteet, kengät ja asusteet. Vaatekoko tai ikä ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle.

Ei olemassa väärän mallisia vartaloita tai hassun mallisia vartaloita, on vain vääriä paikkoja shoppailla.

Hinta 95€/h, kesto 3-5h. Laskuun lisätään +1h etukäteen tehdystä työstä. Varaa aikasi tästä tai soita minulle 0449720711

Personal shoppailun ei tarvitse jäädä vain yhteen kertaan. Kun olet kerran shoppaillut stylistin kanssa haluat kokea sen uudelleen.

Joskus kiireen keskellä ei ehdi liikkeisiin asti ostoksille, tällöin stylisti saapuu vaatteiden kanssa luoksesi.