Onko tyylisi hukassa? Töihinpaluu äitiysloman jälkeen häämöttää? Muuttunut elämäntilanne? Avioero? Uudet työkuviot? Unelma uuden kumppanin löytämisestä? Treffit tiedossa? Kaipaatko tyyliisi päivitystä? Haluatko kenties yllättää ystäväsi tai puolisosi?

Stailauksen jälkeen sinulla ei ole enää huonoja vaatepäiviä 0071

Henkilökohtainen stailaus on ihanaa itsensä hemmottelua. Siitä on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Stailauksessa opit korostamaan parhaita puoliasi ja nauttimaan itsestäsi. Hyväolo tulee ulkoa sisällepäin; oikeat vaatteet saavat sinut säteilemään, lisäävät itsevarmuutta ja saavat sinut kävelemään pää pilvissä. Toimivan vaatekaapin perusta on se, että yhden vaatteen ympärille voi luoda monta erilaista asukokonaisuutta. Yhdisteltävyys ja laatu ovat avainasioita täydellisessä tyylissä.

Vaatekoko tai ikä ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle

Henkilökohtaisessa stailauksessa saat

  • pukeutusmisohjeet omalle vartalotyypille arkeen ja juhlaan
  • sinulle sopivat värit
  • toimivan vaatekaapin suunnittelun
  • tyyliopastuksen sekä osto-ohjeet
  • värikartan ja kaikki ohjeet itsellesi kirjallisena sähköisessä muodossa
  • stailaus tapahtuu vaateliikkeessä, jossa pääset sovittelemaan monipuolisesti asukokonaisuuksia, jotka olen valinnut juuria sinua varten etukäteen
  • ennen stailausta teen asiakkaalle alkuhaastattelun, jonka perusteella valitsen parhaan liikkeen stailaukseen

Varoitus! Tämän palvelun myötä elämäsi voi muuttua totaalisesti!

Yhteistyöliikkeeni ovat huolella valittuja, pääsääntöisesti kivijalkaliikkeitä. Liikkeistä löytyy moneen makuun ja jokaiselle vartalolle täydellisesti istuvat vaatteet, kengät ja asusteet. Olipa kokosi 34 tai 50 yhteistyöliikkeistäni löytyy vaatteet moneen menoon.

Ei olemassa väärän mallisia vartaloita tai hassun mallisia vartaloita, on vain vääriä paikkoja shoppailla.

Hinta 350€, kesto 2h. Varaa aikasi tästä tai soita minulle 0449720711

Osta stailaus tästä. Tämän palvelun voi ostaa myös lahjakorttina ja lahjakortti voidaan toimittaa suoraa lahjansaajalle.