Jaa sivut tästä

vaatekaapin päivitysPursuaako vaatekaappisi vaatteita, mutta mitään päälle pantavaa ei silti löydy? Aamulla avaat vaatekaapit ja vaateröykkiä kaatuu niskaan? Aina päällä samat vaatteet? Hutiostoksia löytyy pilvin pimein ja rahaa on vain palanut hukkaan. Vaatekappaleet eivät tunnu sopivan toisiinsa, eivätkä kaikki väritkään miellytä silmää. Kaapista löytyy vanhoja ah, niin rakkaita vaatteita, joista ei millään haluaisi luopua, vaikka ne ovat jo parhaat päivänsä nähneet.

Yllä mainitulla vaatekaapilla menetät tuhansia tunteja vuodessa aikaa, rahaa sekä hermosi

Lojuuko kaapin uumenissa kyllä-mä-näihin-vielä-mahdun-vaatteita, jotka ovat odottaneet siellä jo vuosia? Vaatteisiin voi liittyä voimakkaita tunnesiteitä, mutta toisinaan on hyvä päästää irti menneistä.

Haaveiletko toimivasta vaatekaapista? Mikäli vastasit kyllä on aika palkata stylisti tekemään tyylisiivous vaatekaapillesi!

Vaatekaapin tyylisiivous on hauskaa ja puhdistavaa. Poimitaan sieltä helmet ja laitetaan epäsopivat vaatteet kierrätykseen. Stylisti suunnittelee sinulle toimivan vaatekaapin ja kertoo miten sitä päivitetään.

Lupaan, että tämän palvelun myötä elämäsi helpottuu ja arkiaamut muuttuvat mielekkäämmiksi!

Huomio! Vaatekaapin päivityksen jälkeen sinulla ei enää ole mulla-ei-oo-mitään-päälle-pantavaa-päiviä!

Tämä palvelu on kotitalousvähennys kelpoinen. Hinta 150€/h ja aikaa menee yleensä 3-6h riippuen vaatteiden määrästä. (Jos vaatteita on omakotitalon verran jaamme työmäärää useammalle päivälle.) Vuonna 2017 kotitalousvähennys on 50% ja omavastuuosuus on 100€. Omavastuuosuus vähennetään vain kerran vuodessa.

Kotitalousvähennyksen jälkeen sinulle jää maksettavaa palvelusta 75€/h. 

Varaa aika vaatekaapin tyylisiivoukselle tästä tai soita minulle 0449720711