vaatekaapin päivitysPursuaako vaatekaappisi vaatteita, mutta mitään päälle pantavaa ei silti löydy? Aamulla avaat vaatekaapit ja vaateröykkiä kaatuu niskaan? Aina päällä samat vaatteet? Hutiostoksia löytyy pilvin pimein ja rahaa on vain palanut hukkaan. Vaatekappaleet eivät tunnu sopivan toisiinsa, eivätkä kaikki väritkään miellytä silmää. Kaapista löytyy vanhoja ah, niin rakkaita vaatteita, joista ei millään haluaisi luopua, vaikka ne ovat jo parhaat päivänsä nähneet. ”tää oli pakko ostaa ku halvalla sain, vaikka onhan tää vähän liian pieni/suuri/väärän värinen”

Yllä mainitulla vaatekaapilla menetät hermosi ja jokainen aamusi on pilalla

Lojuuko kaapin uumenissa kyllä-mä-näihin-vielä-mahdun-vaatteita, jotka ovat odottaneet siellä jo vuosia? Vaatteisiin voi liittyä voimakkaita tunnesiteitä, mutta toisinaan on hyvä päästää irti menneistä.

Haaveiletko toimivasta vaatekaapista? Mikäli vastasit kyllä on aika palkata stylisti tekemään tyylisiivous vaatekaapillesi!

Vaatekaapin tyylisiivous on hauskaa ja puhdistavaa. Poimitaan sieltä helmet ja laitetaan epäsopivat vaatteet kierrätykseen. Stylisti suunnittelee sinulle toimivan vaatekaapin ja kertoo miten sitä päivitetään. Kaikkea ei tarvitse heittää roskiin. Hyväkuntoiset vaatteet lajittelemme erikseen ja saat listan mihin ne kannattaa viedä myyntiin. Tunnevaatteet pakataan kauniisti muistojen laatikkoon.

Lupaan, että tämän palvelun myötä elämäsi helpottuu ja arkiaamut muuttuvat mielekkäämmiksi! Tämä palvelu voi pelastaa elämäsi!

Huomio! Vaatekaapin päivityksen jälkeen sinulla ei enää ole mulla-ei-oo-mitään-päälle-pantavaa-päiviä!

Vaatekaapin tyylisiivouspalvelu on kotitalousvähennys kelpoinen. Vuonna 2017 kotitalousvähennys on 50% ja omavastuuosuus on 100€. Omavastuuosuus vähennetään vain kerran vuodessa.

Palvelun hinta 150€/h ja aikaa menee yleensä 3-6h riippuen vaatteiden määrästä. (Jos vaatteita on omakotitalon verran jaamme työmäärää useammalle päivälle.) 

Kotitalousvähennyksen jälkeen sinulle jää maksettavaa palvelusta 75€/h. 

Varaa aika vaatekaapin tyylisiivoukselle tästä tai soita minulle 0449720711, niin laitetaan vaatekaappisi uuteen uskoon. Kun saavun siivoamaan vaatekaappejasi keskitymme vain vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin, joten minua varten ei tarvitse tehdä suursiivousta. Vaatekaappejakaan ei tarvitse siivota erikseen, usko pois olen nähnyt kaikenlaista, joten en järkyty kovin helposti. Tyylisiivouksen lomassa opetan miten vaatteet saa siististi viikattua ja hengaroitua kaappehin. Varaa vaatekaapin tyylisiivousta varten muutama tyhjä ikean kassi tai jätesäkkejä, joihin lajittelemme pois laitettavat vaatteet.