Haluatko sinä olla Suomen tyylikkäin ja tehokkain

Tänä päivänä ihmisillä ei ole tilannepukeutuminen hallinnassa. Yleinen käsitys on, että lenkkareissa ja farkuissa on soveliasta mennä joka paikkaan. ”rumat ne vaatteilla koreilee” on perisuomalainen kansansanonta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikaansa. Suomalaiset ovat tunnetusti huonoja pukeutujia, meitä nimitetään junttikansaksi ja ihan syystä, sillä useimmiten olemme alipukeutuneita jopa juhlissa.

Asiallinen pukeutuminen on kohteliasta. Oikeanlaisilla vaatteilla korostat parhaita puoliasi ja tuot esiin persoonaasi. Myyntitapaamisissa myyjän vaatteilla on suuri merkitys asiakkaan ostohaluun. Oikeanlainen vaatetus herättää luottamusta sekä parantaa myyjän henkilökohtaista myyntiä, mikä taas vaikuttaa positiivisesti yrityksen kassavirtaan ja maineeseen. Ensivaikutelma tehdään 10 sekunnissa. Jos myyjä saapuu paikalle epäasiallisessa vaatetuksessa, kuten nuhjuisissa kengissä, ryppyisessä paidassa tai liian paljastavassa asussa on peli jo menetetty ennenkuin myyntiesittely ehtii edes alkaa. Henkilökunta edustaa yritystä, niin pukeutumisella kuin käyttäytymisellä.

Oikeanlaiset vaatteet parantavat elämänlaatua ja helpottavat arkea. Ota organisaatiosi pukeutuminen haltuun ja nosta yrityksen myyntiä dramaattisesti! Haluat varmasti erottua kilpailijoista ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Mitäpä, jos yrityksenne olisi Suomen tyylikkäin ja tehokkain?

Täydellinen tyyli & toimiva vaatekaappi luennolla käymme läpi kaiken tyylikkäästä työpukeutumisesta vartalotyyppeihin ja väreihin, asusteita ja vaatehuoltoa unohtamatta.

Kesto 6h, hinta 4790€ + alv. (hinta sisältää matkakulut 200km asti ja luentomateriaalin osallistujille). Luennot toteutamme yhdessä Roosa Blomin kanssa. Varaa luento tästä.

Mielessä jotain muuta? Soita minulle 0449720711 tai laita sähköpostia posti@sohvinyman.fi, niin jutellaan lisää miten voin auttaa. Myös lyhyemmät luennot ovat mahdollisia.

0147-valmis

Stailaukset, meikkaukset ja kampaukset

mainoksiin | lehtikuvauksiin | muotinäytöksiin | yrityskuvauksiin
| mainoskuvauksiin | mallikansiokuvauksiin |

TV-ohjelmiin | elokuviin | henkilöstökuvauksiin | musiikkivideoihin | levykansiin | promokuviin

juhla_iterttu06

Virkistyspäivä, pikkujoulut, yritysjuhlat, syntymäpäivät tulossa, mutta mitä ohjelmaan tai lahjaksi?

Yhteistyökumppanieni kanssa toteutamme erilaisia tapahtumia ja luentoja toiveidenne mukaan. Voimme järjestää vain yhden osan tai kokopäivän ohjelman. Ohjelmamme sisältävät naurua, hyvääoloa, rentoutusta, stressipesua, kauneutta, komeutta ja tyyliä jokaiselle.

Täyttääkö yrityksenne pitkänuran uurtaja pyöreitävuosia tai onko merkittävä henkilö siirtymässä eläkkeelle. Pitkästä urasta on upeaa palkita henkilöstöä, mutta mitä lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea? Henkilökohtainen stailaus tai muodonmuutos ovat ihania hemmottelulahjoja, joista on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Tutustu palveluun tästä.